Дизайнерските чанти са моден елемент от десетилетия и са се превърнали

...
Дизайнерските чанти са моден елемент от десетилетия и са се превърнали
Коментари Харесай

5 дизайнерски чанти, които никога няма да излязат от мода

Дизайнерските чанти са фешън детайл от десетилетия и са се трансформирали в знак на разкош и статус. Инвестирането във безконечна дизайнерска чанта е освен фешън изказване, само че и интелигентно финансово решение. Тези чанти резервират цената си с течение на времето.. В тази публикация ще обсъдим някои от най-емблематичните дизайнерски чанти, които в никакъв случай няма да излязат от мода.

Класическата чанта с похлупак на Chanel , показана в началото през 1955 година, се трансформира във безконечен знак на разкош и грациозност. Емблематичната ватирана кожа и каишка с верижка на чантата се трансфораха в синоним на марката.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lisa Ifi (@lisaifi)

 

Hermès Birkin , кръстена на актрисата Джейн Бъркин, остава една от най-ексклузивните и мечтани чанти от представянето си през 80-те години. Чантата е направена от висококачествена кожа и има неповторима форма, която я отличава от другите дизайнерски чанти. Birkin се предлага в разнообразни размери и цветове, като клиентите даже могат да изберат типа кожа, която желаят за чантата си. Популярността на чантата единствено нараства през годините и тя остава доста издирван аксесоар.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Valeria (@valerie.kei)

 

Fendi Baguette , станала известна с хитовото телевизионно шоу " Сексът и градът ", остава известен избор за стилните запалянковци. Уникалната форма и гъвкавостта на чантата я вършат любима от доста години. Чантата се предлага в разнообразни цветове и материали, а дребният й размер я прави идеална за ежедневна приложимост. Чантата може да се носи като чанта през рамо или клъч, което я прави повсеместен аксесоар. Популярността на Baguette единствено нараства през годините и остава наложителен аксесоар за всеки, който обича модата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anaïs Van Oekel

 

Louis Vuitton Speedy , показана за първи път през 30-те години на предишния век, се трансформира в класическа и универсална чанта. Speedy се предлага в разнообразни размери и материали, а емблематичният му монограм се трансформира в синоним на марката Louis Vuitton.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от DANIELA PORTO (@nelcamerinocondaniela)

 

Gucci The Jackie 1961 , кръстен на някогашната първа дама Жаклин Кенеди Онасис, остава безконечен и изискан избор за феновете на модата. Тези чанти са издържали тестването на времето и ще продължат да бъдат фешън артикул за години напред.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Stine Eleonora Honoré(@stineehonore)

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР